Vi är Stilstudion robert@keyswamp.com

Varmt välkommen till oss för stil och skönhetsråd

Det är vi som är Stilstudion. Ellinor Alsbro och Marianne Holmberg. Vi är båda utbildade stilrådgivare och färganalytiker och har flera års erfarenhet av mode och skönhet. Vi älskar att ge våra kunder bästa tänkbara service tillsammans med rådgivning på vilka kläder du bör välja baserat på din livsstil, kroppstyp, proportioner och inte minst vilka färger som framhäver dig och din personlighet allra bäst. 

Vi delar gärna med oss av våra kunskaper till både privatpersoner och företag som förstår att det här med stil är viktigt. Se våra tjänster inom stil och skönhet

Stilmedvetna kunder i hela Mälardalen

I vår härliga salong erbjuder vi professionell hjälp med stil, makeup och skönhet i en lyxig atmosfär. Vi gör garderobsgenomgångar hos kund och hjälper till med shopping i olika butiker. Vi håller även stilföreläsningar på Stilstudion men åker även ut på företag för föreläsningar och andra events.

Vi är baserade i Eskilstuna men våra kunder återfinns såväl i Stockholm, Västerås som Örebro och andra orter i hela Mälardalen.

Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om våra tjänster inom stil, skönhet och events. Här hittar du våra kontaktuppgifter. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

ellen-maggan

9